Geräte & Zubehör
Korean Fried Chicken
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
4 portion
Zutaten
Chicken
-
garlic cloves2 ½
-
ginger, fresh peeled, and thinly sliced1 ½ cm
-
all purpose white flour70 g
-
cornstarch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
chicken wings995 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
ginger, fresh peeled and thinly sliced1 ½ cm
-
golden brown sugar45 g
-
rice vinegar60 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste to taste30 - 60 g
-
ketchup30 g
-
soy sauce, dark15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil for deep frying
-
sesame seed, any colour to garnish1 tbsp
-
green onion thinly sliced, to garnish2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1903.5 mg
Protein
48.6 g
Kalorien
3116 kJ /
744.7 kcal
Fett
38.7 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Lemonade
5 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Lemon Pasta
35 Min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 Std. 45 Min
Egusi Stew
1 Std. 30 Min
Ice Queen Cake
4 Std.
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8 Std. 25 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Pistachio cream
15 Min
Quick strawberry dessert
5 Min