Geräte & Zubehör
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
Vorbereitung 2 Std. 30 Min
Gesamt 12 Std. 25 Min
12 portions
Zutaten
Chocolate Cake
-
all-purpose flour4 oz
-
baking powder½ tsp
-
cocoa powder2 oz
-
light brown sugar8 oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
sunflower oil plus extra to grease1 ½ oz
-
hot water4 oz
-
ice cream of choice (approx. 3 pints), softened48 oz
Meringue and Assembly
-
sugar9 ½ oz
-
egg whites, from large eggs (approx. 7 egg whites), room temperature9 oz
-
cream of tartar⅛ tsp
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
171 mg
Protein
9.1 g
Kalorien
2167.8 kJ /
518.1 kcal
Fett
20.4 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
10.6 g
Kohlenhydrate
78.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Berry mojito mocktail
5 Min
Vanilla Yogurt
12 Std. 20 Min
Cochinita Pibil
4 Std.
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Conchas
3 Std. 15 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Tamale Pie (Anna) Metric
1 Std. 30 Min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.