Geräte & Zubehör
Red Velvet Cake
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
Cake
-
vegetable oil plus extra, to grease12 oz
-
buttermilk (see Tip)8 oz
-
large eggs2
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
white wine vinegar1 tbsp
-
red food coloring gel, as desired (see Tip)1 - 2 tsp
-
sugar10 oz
-
all-purpose flour10 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder4 tbsp
-
baking soda1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
Frosting
-
cream cheese softened to room temperature16 oz
-
unsalted butter softened to room temperature8 oz
-
confectioners sugar10 - 12 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
5.9 g
Kalorien
2611 kJ /
626 kcal
Fett
38.7 g
Kohlenhydrate
62.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 Min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Keine Bewertungen
Peach Cobbler
2 Std. 35 Min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 Std. 50 Min
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Stracciatella Ice Cream
13 Std. 30 Min
Holiday Brisket
6 Std. 55 Min
Baklava Cheesecake
Keine Bewertungen
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 Std. 45 Min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 Std.
Cherry Pie
2 Std. 30 Min
New York Cheesecake
9 Std. 30 Min