Geräte & Zubehör
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portions
Zutaten
-
400 - 500 g red onion, cut in wedges or in slices (1 cm)brown onion cut in wedges or in slices (1 cm)400 - 500 g
-
olive oil20 g
-
uncooked, whole chicken (approx. 1400 g)1
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
800 g tinned chopped tomatoesplum tomatoes quartered1000 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaves2
-
2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
300 - 400 g frozen green beansgreen beans trimmed (see var.)300 - 400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
orzo160 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
280.3 mg
Protein
49.3 g
Kalorien
3005.8 kJ /
718.4 kcal
Fett
40.9 g
Ballaststoff
6.2 g
Gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Jerk Spice Rub
Keine Bewertungen
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Crisp Onsen Eggs
2 Std.
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min