Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, halved
- 20 g olive oil
-
150
g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
oder 150 g flat green beans, cut in pieces (2-3 cm) - 150 g brown mushrooms, fresh, quartered
- 250 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g water
- 200 g cream, min. 30% fat
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g dried fusilli pasta (or similar short dried pasta)
- 70 g cherry tomatoes, halved
- 16 fresh basil leaves, torn in pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 41 g
- Fett
- 27 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken Noodle Soup
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Saffron Chicken Penne
30min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Spaghetti Carbonara
40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min