Walnut and coffee cream muffin

4.0 13 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 pieces

Zutaten

  • walnuts roughly chopped
    75 g
  • unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • milk
    125 g
  • natural yoghurt
    180 g
  • egg
    1
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • instant granulated coffee
    1 tsp
  • self-raising flour
    300 g
  • caster sugar
    125 g
Buttercream icing
  • boiling water
    1 tbsp
  • instant granulated coffee
    2 tbsp
  • butter room temperature, cut into pieces (2 cm)
    175 g
  • icing sugar
    190 g
  • chopped walnuts to decorate
    2 tbsp
  • milk chocolate chips to decorate
    1 tbsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 641.9 mg
Protein 11 g
Kalorien 3757.5 kJ / 898.1 kcal
Fett 54 g
Ballaststoff 2.4 g
Gesättigte Fettsäuren 28.4 g
Kohlenhydrate 96.2 g

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