Geräte & Zubehör
Salted caramel and chocolate cake
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 slices
Zutaten
Chocolate sponge cakes
-
butter plus extra to grease140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
Dutch cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
brewed coffee200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cream and salted caramel filling
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream120 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
whipped cream600 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
316.7 mg
Protein
6.2 g
Kalorien
2383.2 kJ /
569.6 kcal
Fett
37.3 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
19.9 g
Kohlenhydrate
57.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Browned lamb mince
20min
Fudgy chocolate cake
50min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Salted caramel slice
2h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Jaffa muffin
40min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Cheese and bacon scones
35min
Pistachio macarons
2h 30min
Melting moments with lemon cream
45min
Lemonade scones
25min