Geräte & Zubehör
Croquembouche
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
25 portion
Zutaten
Pastry Cream
-
whole milk450 g
-
vanilla pod sliced lengthwise scraped, seeds only½
-
sugar140 g
-
cornstarch30 g
-
salt1 pinch
-
egg yolks6
-
butter, unsalted1 tbsp
Cream Puffs
-
water225 g
-
butter, unsalted in pieces130 g
-
salt1 pinch
-
sugar1 tbsp
-
all purpose white flour200 g
-
egg, large (65-70 g)5
Caramel
-
sugar570 g
-
water divided37 ounce
-
lemon juice1 teaspoon
-
vinegar60 g
-
raspberry to decorate
-
sugar pearl sprinkles, any colour to decorate
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
43.1 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
962.5 kJ /
230 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
0.3 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Jaffa muffin
40 Min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 Min
Chunky guacamole
10 Min
French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Lamb fajitas
30 Min
Chile con queso cob loaf
40 Min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min
Quick strawberry dessert
5 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min