Geräte & Zubehör
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Zucchini noodles
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter340 g
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter340 g
Spicy chicken
-
sugar30 g
-
corn starch1 tbsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
rice vinegar30 g
-
mirin (optional)30 g
-
tahini30 g
-
light soy sauce85 g
-
dried chilli flakes adjust to taste1 - 2 tsp
-
chicken thigh, boneless and skinless organic, cut in pieces (10 cm)600 g
-
sesame oil, untoasted1 tbsp
-
fresh ginger peeled, cut in pieces30 g
-
jalapeño pepper stem removed, cut in pieces1
-
garlic cloves2
-
water1000 g
-
cooking oil for frying1 tbsp
-
fresh coriander leaves chopped, to garnish2 sprigs
-
spring onions thinly sliced, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1547.4 mg
Protein
26.5 g
Kalorien
1717.2 kJ /
410.4 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 Std. 40 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 Min
Lollipops with Strawberries
40 Min
Oreo® Ice Cream
8 Std. 30 Min
Cashew and Cacao Smoothie
5 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Sugar and Spice Blend
5 Min
Caramel Macchiato
15 Min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15 Min