Geräte & Zubehör
Amandelcake
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
48.4 mg
Protein
6.4 g
Kalorien
993 kJ /
237.3 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Koninginnenhapje
55 Min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min