Geräte & Zubehör
Japanse Ramen Noedelsoep
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portie
Zutaten
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd400 g
-
teentjes knoflook3
-
Japanse sojasaus (of shoyu)60 g
-
sesamolie10 g
-
water2000 g
-
gedroogde noedels ramen375 g
-
jonge spinazie, vers100 g
-
kippenbouillon750 g
-
rijstazijn zwart1 tl
-
gember, vers wortel gesneden (3 mm)2 kleine stukjes
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
eieren2
-
nori vellen (9 cm x 3,5 cm)12
-
zoete maïskorrel, uit blik4 eetlepels
-
lente-uien in dunne plakjes, voor de garnering2
-
geroosterd sesamzaad voor garnering2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2966.6 mg
Protein
29.9 g
Kalorien
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Fett
77.7 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
28.8 g
Kohlenhydrate
69.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Batbout met kaas
30 Min