Geräte & Zubehör
Omelet Caprese
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portie
Zutaten
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
414.9 mg
Protein
11.6 g
Kalorien
611 kJ /
146 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
2.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min