Geräte & Zubehör
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
50 Min
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min