Geräte & Zubehör
Artichoke Fettuccine Alfredo
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water35 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1184.3 mg
Protein
26.7 g
Kalorien
3434.1 kJ /
820.8 kcal
Fett
47.4 g
Ballaststoff
6.8 g
Gesättigte Fettsäuren
23.5 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pasta Favorites
23 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Tomato Basil Pasta
45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 Min
Cinnamon Roll Waffles
1 Std. 35 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Orange Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min