Geräte & Zubehör
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
30 ounce
Zutaten
-
olive oil2 tsp
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2.5 cm)1
-
celery cut into pieces (2.5 cm)60 g
-
turmeric, fresh ( 2.5 cm) unpeeled and sliced15 g
-
chicken carcass, raw (see Tips)1
-
ginger, fresh (approx. 2.5 cm) unpeeled and sliced15 g
-
sea salt1 tsp
-
water1200 g
-
cider vinegar1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 5 ounce
Natrium
392.8 mg
Protein
12.6 g
Kalorien
1311.7 kJ /
313.5 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
7.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken Soups - CA
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Keine Bewertungen
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Tiramisu maritozzi
11 Std.
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Chocolate Nice Cream
2 Std. 5 Min
Orange Zest Infusion
25 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.