Geräte & Zubehör
Pork tenderloin parcels
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
olive oil40 g
-
leeks cut into slices150 g
-
carrots cut into slices150 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
white wine100 g
-
ground paprika1 tbsp
-
pork tenderloins (400 g each)1600 g
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 portions
Protein
80 g
Kalorien
5857 kJ /
1400 kcal
Fett
100 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starter kit
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 Min
Browned pork cubes
15 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 Std.
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min