Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake

5.0 1 Bewertung
Vorbereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 slices

Zutaten

Chocolate sponge cakes
  • butter cut in pieces, plus extra for greasing
    60 g
  • caster sugar
    250 g
  • eggs
    8
  • self-raising flour
    170 g
  • unsweetened cocoa powder
    80 g
  • salt
    2 pinches
Cream and salted caramel filling
  • liquid caramel (see tip)
    100 g
  • butter cut in pieces
    100 g
  • sea salt adjust to taste
    1 tsp
  • whipping cream (min. 30% fat), chilled
    680 g

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 slice

Natrium 440.4 mg
Protein 8.4 g
Kalorien 2153.4 kJ / 514.7 kcal
Fett 36.6 g
Ballaststoff 2.9 g
Gesättigte Fettsäuren 21.7 g
Kohlenhydrate 43.4 g

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