Geräte & Zubehör
Vegan Bolognese
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Vegan cheese substitute
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
salt½ tsp
Sauce
-
canned kidney bean (drained weight 255 g), drained1 can
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
English celery stalks cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
onion cut in eighths1
-
100 g waterwhite wine, dry (vegan)100 g
-
canned chopped tomato (400 g)1 can
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14.2 g
Kalorien
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoff
10.5 g
Kohlenhydrate
40.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Chinese Tea Eggs
1 Std.
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Chilli Oil
1 Std. 25 Min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 Min
Virgin Coconut Oil Chocolate
2 Std. 10 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min