Geräte & Zubehör
Soy Milk and Steamed Buns
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Dough
-
water (see tip)240 g
-
dried instant yeast (approx.1 level tsp)5 g
-
icing sugar10 g
-
plain flour500 g
-
fine sea salt¼ tsp
Soy Milk and Steaming Buns
-
water1250 g
-
dried soy beans soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)100 g
-
neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)½ tsp
-
icing sugar or to taste50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
111.9 mg
Protein
13.1 g
Kalorien
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
56.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Bee Hive Cake
2 Std. 50 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Steamed Chicken Essence
1 Std. 10 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 Std.
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Braised Eggs
Keine Bewertungen