Geräte & Zubehör
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
tamarind paste35 g
-
water650 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger20 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
cooking oil80 g
-
dried tamarind pieces4
-
ladies' fingers130 g
-
eggplant130 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sugar2 tsp
-
red snapper fish (1 whole fish), cut into slices (2 cm)800 g
-
laksa leaves (optional)2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
509.5 mg
Protein
29.7 g
Kalorien
1303.3 kJ /
311.5 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Kangkung
10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Sambal Sotong
1h 15min
Ayam Balado
45min
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3h 30min
Char Kway Teow
25min
Ayam Masak Kicap
40min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min