Geräte & Zubehör
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
lean pork fillets silver skin and tendons removed, room temperature (approx. 230 g each)2
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
prosciutto8 slices
-
garlic cloves2
-
onion60 g
-
red capsicum cut in pieces (3 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
cream200 g
-
water300 g
-
tomato paste20 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
dry Marsala wine30 g
-
white sugar1 tsp
-
hot water to fill just over 1 litre mark400 - 500 g
-
linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley chopped, to sprinkle (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1307.1 mg
Protein
74.9 g
Kalorien
4287.3 kJ /
1024.7 kcal
Fett
47.2 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
22.6 g
Kohlenhydrate
70.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Lamb fajitas
30 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Meat feast pizza
1 Std. 30 Min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Macaroni carbonara
30 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min