Geräte & Zubehör
Orange sponge cake
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
canola oil plus extra to grease100 g
-
white sugar plus extra to sprinkle250 g
-
orange unpeeled and cut into quarters1
-
eggs3
-
natural yoghurt130 g
-
plain flour250 g
-
baking powder15 g
-
sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
202.3 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
1654.3 kJ /
395.4 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
58.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Triple chocolate muffins
20 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Jaffa muffin
40 Min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Best lemon drizzle cake
35 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Better banana cake
45 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min