Geräte & Zubehör
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 pieces
Zutaten
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
14.9 g
Kalorien
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoff
7.5 g
Kohlenhydrate
39.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nester TM7
30 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Kale Chips
40 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Rye Kaiser rolls
26 Std. 30 Min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 Std.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 Min
Sea Moss Gel
12 Std. 10 Min
Raw Chocolate Brownies
30 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min