Geräte & Zubehör
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
Meatballs
-
bread, slightly stale80 g
-
brown onion quartered½
-
flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
mixed herbs, dried1 tsp
-
olive oil20 g
-
beef rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen500 g
-
milk20 g
-
large egg1
-
sea salt½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
olive oil for frying
White Wine Mushroom Sauce
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)60 g
-
white wine, dry60 g
-
cornstarch1 tbsp
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter, unsalted40 g
-
fresh brown mushrooms cut in thin slices200 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
-
heavy cream, 35% fat200 g
-
flat-leaf parsley for garnishing1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
25.7 g
Kalorien
2025.5 kJ /
484.1 kcal
Fett
35.6 g
Ballaststoff
1.3 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Holiday Table
14 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 Std.
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
Keine Bewertungen
Savory Butternut Squash Pies
Keine Bewertungen
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Keine Bewertungen
BBQ Pulled Chicken
40 Min