Geräte und Zubehör
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh field mushrooms cups only; stalks reserved8
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
onion (approx. 160 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta (see Tips)400 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1958.1 mg
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
795 kJ /
190 kcal
Fett
11.6 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
9.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Newsletter 2025
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cod and Spinach Soup
40 Min
S'more Brownie Cups
55 Min
Aperol spritz sorbet
Keine Bewertungen
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Chocolate Fudge Cake
Keine Bewertungen
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min
Daging Merah
35 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min