Geräte und Zubehör
Rosemary and green peppercorn pork fillet
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
12 portions
Zutaten
-
pork fillets (approx. 400 g each)2
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
honey20 g
-
sea salt1 tsp
-
dried rosemary3 tsp
-
green peppercorns1 tsp
-
dried bay leaf2
-
allspice berries2
-
light soy sauce5 g
-
Worcestershire sauce5 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
234.6 mg
Eiweiß
15.5 g
Brennwert
447.4 kJ /
106.5 kcal
Fett
4.2 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
1.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 Std. 15 Min
Apricot Chicken
35 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 Std. 5 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min