Geräte und Zubehör
Lentetaart met yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
droge koekjes200 g
-
zachte boter , in stukken80 g
-
yoghurt natuur500 g
-
room , 30% V.G.200 g
-
suiker , volgens eigen smaak40 - 100 g
-
gelatineblaadjes , in koud water geweekt en goed uitgelekt10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Eiweiß
4.7 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Custard
15 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Minestrone
45 Min
Appeltaart
1 Std.
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Harde pistachekoekjes
45 Min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake
1 Std.