Geräte und Zubehör
Steamed Tofu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)150 g
-
fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)200 g
-
firm tofu marinated, cut in 4 pieces600 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
lemon juice4 tsp
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
626.5 mg
Eiweiß
27.4 g
Brennwert
1232 kJ /
294.5 kcal
Fett
17.9 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Savoury Vegetarian Rice
35 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Tofu scramble
25 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min