Geräte und Zubehör
Oysters Mignonette
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portions
Zutaten
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
381.2 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
329 kJ /
78 kcal
Fett
2.2 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
0.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beurre blanc
15 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Oysters with lime granita
5 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Aji Verde Sauce
10 Min
Frozen margarita
10 Min
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min