Geräte und Zubehör
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
50.22 g
Brennwert
1593 kJ /
381 kcal
Fett
18.67 g
Ballaststoffe
1.15 g
Kohlenhydrate
3.06 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
More Midweek Meals
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min