Geräte und Zubehör
Parsnip and bean mash
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
228.8 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
793 kJ /
188.8 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
8.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Hommus
15 Min
Broccoli salad
10 Min
Coleslaw
10 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Cauliflower mash
25 Min
Spiced cauliflower pilau
20 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min