Geräte und Zubehör
Smashed pea and bean dip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
375 g
Zutaten
-
water500 g
-
fresh green peas shelled, or frozen grean peas100 g
-
fresh broad beans shelled, or frozen broad beans50 g
-
fresh edamame beans shelled, or frozen edamame beans (in shells)50 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
avocado flesh only1
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)50 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
horseradish cream (optional) to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
87.6 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
466.9 kJ /
110.9 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Hommus
15 Min
Coleslaw
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Spiced cauliflower pilau
20 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Sweet spiced nuts
1 Std.
Brown rice salad
40 Min