Geräte und Zubehör
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Lemon curd
20 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Zalmburgers
25 Min