Geräte und Zubehör
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
43.5 g
Brennwert
2653 kJ /
634 kcal
Fett
22.4 g
Kohlenhydrate
64.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mint lemonade
5 Min
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 Std. 30 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Chicken with rice
1 Std.
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min