Geräte und Zubehör
Bamia (Okra Lamb Stew)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
black peppercorns1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cinnamon stick1
-
cloves1 tsp
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander roots and leaves separated, chopped3 sprigs
-
tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)450 g
-
cooking oil60 g
-
lamb shoulder cut in cubes (5 cm)600 g
-
tomato purée100 g
-
hot water200 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only1
-
300 g ladies' fingers, stems trimmed offbaby okra frozen300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
784 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
1986 kJ /
474 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1 Std. 40 Min
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 Min
Fish soup
40 Min
Curry Fish
35 Min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Vegetable Sambar
35 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min