Geräte und Zubehör
Za'atar flat bread (mankouche)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
8 pieces
Zutaten
Dough
-
water270 g
-
dried yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil50 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 tsp
Topping and baking
-
za'atar or za'atar mix substitute50 - 80 g
-
olive oil130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
8.7 g
Brennwert
1996 kJ /
477 kcal
Fett
26 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Spinach Fatayers
2 Std.
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min