Geräte und Zubehör
Summer Rolls with Peanut Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
8 pieces
Zutaten
-
water plus extra for soaking and brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
large raw prawns, peeled16
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
garlic cloves3
-
peanut butter120 g
-
soy sauce70 g
-
sriracha sauce (chilli sauce)15 g
-
lime juice30 g
-
water3 Tbsp
-
spring roll wrappers4
-
carrot ribboned1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
red cabbage cut in thin slices (2 mm)50 g
-
Japanese pickled ginger drained4 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
780 kJ /
187 kcal
Fett
10.1 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sushi
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 Std.
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Vegan Summer Rolls
35 Min
Kids Vegan Summer Rolls
35 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Sushi Rice
55 Min
Miso dressing
5 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min