Geräte und Zubehör
Pork, apricot & coconut wraps
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
hot chilli sauce90 g
-
soy sauce90 g
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
pork loin steaks cut into pieces (2-3 cm)500 - 600 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lime juice (1 lime)40 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
coconut chips (see Tips)80 g
-
sunflower seeds50 g
-
dried apricots cut into halves100 g
-
pepitas50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired1 - 2
-
tortillas wraps or flatbreads of choice6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1519.5 mg
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
2229.2 kJ /
530.8 kcal
Fett
25.1 g
Ballaststoffe
9.2 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Chicken and cashews
55 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Chicken pad thai
55 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.