Geräte und Zubehör
Beef Rendang
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
peanut oil1 Tbsp
-
beef topside, cut in pieces (3 cm)stewing steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coriander seeds5 g
-
cumin seeds5 g
-
dried fennel seeds5 g
-
fine sea salt10 g
-
black peppercorns5 g
-
onions quartered240 g
-
garlic cloves4
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chillies halved, deseeded4
-
water50 g
-
coconut cream800 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1243.3 mg
Eiweiß
62.4 g
Brennwert
3676.6 kJ /
878.7 kcal
Fett
57.5 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
43.3 g
Kohlenhydrate
31.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Quick Beef Massaman Curry
40 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Green Curry Chicken
55 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Prawn Bhuna
30 Min