Geräte und Zubehör
Lamsspiesjes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optional)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20 g
Brennwert
1611 kJ /
385 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Levercake
1 Std. 50 Min
Loempia’s
55 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Mojito
10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Vegan pudding
15 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min