Geräte und Zubehör
Mediterraans Rozemarijnbrood
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
12 portie
Zutaten
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
211.7 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1072 kJ /
256 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
35.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min