Geräte und Zubehör
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8.9 g
Brennwert
1261.8 kJ /
300.4 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoffe
5.8 g
Kohlenhydrate
25.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Soy bread with seeds
3 Std. 50 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Tofu scramble
25 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Bang bang broccoli
3 Std. 25 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min