Geräte und Zubehör
Jalapeño poppers
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
white vinegar80 g
-
fresh jalapeño chillies (see Tips)18 - 24
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
cream cheese softened250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
285.7 mg
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
741.7 kJ /
176.6 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
3.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Pork san choy bau
25 Min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 Min
Asian dipping sauce
25 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Open fish burgers
1 Std.
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min