Geräte und Zubehör
Hash browns with chive cottage cheese
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh chives cut into thirds10
-
cottage cheese250 g
-
water500 g
-
potatoes (skins on), cut into halves500 - 550 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 - 250 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¾ tsp
-
rindless bacon rashers6
-
olive oil for frying
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1166 mg
Eiweiß
17.2 g
Brennwert
1149.8 kJ /
273.8 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Pork san choy bau
25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min
Apricot and carrot bliss balls
1 Std. 20 Min