Geräte und Zubehör
Chocolade en banaan charlotte
Zubereitung 35 Min
Gesamt 24 Std.
4 porties
Zutaten
De siroop
-
suiker100 g
-
water100 g
-
rum80 g
De chocolademousse
-
room, 35% vet zeer koud150 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken180 g
-
eieren3
-
suiker40 g
Decoratie
-
limoenen3
-
boter100 g
-
banaan400 g
-
suiker100 g
-
room, 35% vet30 g
-
lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
4029 kJ /
961 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
120 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Citroenslush
10 Min
Soezendeeg
2 Std.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Steak tartaar
30 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen