Geräte und Zubehör
Masala Hake at 55°C
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
2 portions
Zutaten
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
unsalted peanutscashew nuts100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1073 mg
Eiweiß
39 g
Brennwert
3929 kJ /
938 kcal
Fett
44 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
93 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min