Geräte und Zubehör
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
Zubereitung 50 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
salted butter cut into pieces170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust560 g
-
vegetable oil plus extra to grease800 g
-
ground cinnamon10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
756.6 mg
Eiweiß
11.7 g
Brennwert
3078.4 kJ /
733 kcal
Fett
45.8 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
15.2 g
Kohlenhydrate
69.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Croissants
16 Std.
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Churros
40 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 Std. 35 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min