Geräte und Zubehör
Venusschelpen op zeemanswijze
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optional)½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
980 kJ /
235 kcal
Eiweiß
15.85 g
Kohlenhydrate
9.08 g
Fett
14.98 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Hollandaisesaus
15 Min