Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
7 g
Brennwert
2651 kJ /
638 kcal
Fett
55 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min