Geräte und Zubehör
Chutney van gekarameliseerde rode uien
Zubereitung 10 Min
Gesamt 24 Std.
400 g
Zutaten
-
olijfolie25 g
-
rode ui in partjes500 g
-
verse rode chilipeper in repen½ - 1
-
lichtbruine suiker200 g
-
zout1 tl
-
rode wijnazijn200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Eiweiß
5 g
Brennwert
5086 kJ /
1215 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
9 g
Kohlenhydrate
221 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Vleesbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui karameliseren
40 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min